Telefoonservice

telefoon
De eerste contacten met veel van uw klanten verlopen vaak via de telefoon. De indruk die u hierbij achterlaat is dus belangrijk. Als Case Support voor u de telefoon aanneemt maakt u altijd een professionele indruk.

SECRETARIAATSSERVICE

secretariaat
U zoekt een goed opgeleide secretaresse op afstand? Of (tijdelijk) op uw locatie? Met een gedegen kennis en verstand van zaken? U heeft werkzaamheden liggen die wij u makkelijk uit handen kunnen nemen? En waar u echt niet aan toe komt? Of omdat uw secretaresse verlof heeft, ziek is, of achterstallige werkzaamheden heeft? Er een mailing de deur uit moet?

ADVIES & ADMINISTRATIE

advies
U zoekt een klein, klantvriendelijk, betrouwbaar en professioneel advies & administratiekantoor? U zoekt als ondernemer of particulier ondersteuning bij uw bedrijfsvoering of m.b.t. uiteenlopende financiële en fiscale vraagstukken? In combinatie met gedegen kennis van wet- & regelgeving en goede serviceverlening!

VERGADER- & PRESENTATIERUIMTES

kantoor
U bent op zoek naar een geschikte locatie om te vergaderen, een workshop te geven, een board meeting te houden, een training te geven of voor een presentatie? U zoekt een goede bereikbaarheid met parkeergelegenheid? U zoekt een hoge representatieve uitstraling tegen betaalbare prijzen de mogelijkheid om flexibel te huren?