Telefoonservice Helmond

  • Telefoonservice in Helmond

Heeft u een bedrijf in Helmond en bent u op zoek naar een voordelige telefoonservice? Dan heeft Case Support voor u de oplossing. Wij bieden u een telefoonservice in Helmond, die tijdens kantooruren beschikbaar is om uw telefoon te beantwoorden. Afhankelijk van uw wensen, stellen wij graag een abonnement op maat voor u samen, zodat u alleen betaalt voor de onderdelen die u nodig heeft.

Ontdek de voordelen van een telefoonservice

Steeds meer bedrijven uit Helmond ontdekken de voordelen van onze telefoonservice. Meestal zijn bedrijven al bij het eerste contact met onze organisatie overtuigd van de kwaliteit van onze diensten. Deze stellen wij graag op proefbasis voor u ter beschikking, zodat u zelf kunt bepalen of onze diensten aansluiten bij uw wensen.

Een heldere rapportage van ieder gesprek

Van ieder telefoontje dat bij onze telefoonservice binnenkomt, maken wij een uitgebreide vermelding. Zo weet u op ieder moment, exact wie er gebeld heeft, waarvoor er gebeld is en wat onze medewerker eventueel met de beller heeft besproken. Deze heldere rapportage wordt direct na afloop van een gesprek naar u toegestuurd.

Ontvang een overzichtelijke kostenindicatie

Onze telefoonservice biedt maatwerk voor iedere Helmondse organisatie. U kunt ons vrijblijvend benaderen om een gedetailleerde offerte op maat voor u op te stellen. Eventueel kunnen wij daarbij een persoonlijke toelichting geven, zodat u precies weet wat u voor onze telefoonservice in Helmond betaalt en welke diensten wij u voor dat bedrag bieden.

Wilt u meer informatie, stuur ons een bericht.