Natalie van Riet van Case Support heeft alle backoffice werkzaamheden voor haar rekening genomen voor mij en mijn BNI regio Utrecht – Oost. Niets dan lof en waardering voor de wijze waarop jij zo zorgvuldig te werk gaat! Altijd bereid en (bijna) altijd bereikbaar Heel hartelijk bedankt voor de samenwerking. Ik kan je aan iedereen aanbevelen! Met hartelijke groet Jules Baartmans.

Case Support is een bedrijf waar je op kunt bouwen. Support met een hoofdletter S. Aan alles wordt gedacht en niets aan het toeval overgelaten. Een service die verder gaat dan je mag verwachten. Van administratieve handelingen, tot debiteurenbeheer, van telefoontjes tot procesbewaking, het team van Natalie van Riet doet het allemaal heel professioneel. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Al meer dan 10 jaar maak ik tot volle tevredenheid gebruik van de diensten van Case Support. Mijn kantoor is daardoor altijd bereikbaar. Klanten worden correct te woord gestaan. Via de e-mail kan ik steeds zien wie er gebeld heeft. Kortom, een voortreffelijke dienstverlening voor een redelijke prijs.

Case Support verzorgt al jarenlang het telefoon contact voor Fixion. Hierdoor is de bereikbaarheid gegarandeerd en worden ongewenste telefoontjes meteen uitgefilterd.

Al sinds 1 maart 1996, maken wij gebruik van en zijn wij zeer tevreden over, de telefoondiensten van Case Support ( toendertijd Central Phone Services). Klanten worden op een professionele manier te woord gestaan, en een leek zal dan ook niet weten, dat er met iemand gesproken is die niet werkzaam is bij Topex Detachering en/of Moïses Consultancy.

Wij zijn zeer tevreden met de service en professionaliteit van Case Support in de back-up/overflow functie die zij ons bieden

Sinds enige tijd maak ik met veel genoegen gebruik van de telefoon service van Case Support.
De dienstverlening van Case Support ervaar ik als zeer professioneel, accuraat en vriendelijk. Als kleine ondernemer is de telefoon service als het ware een verlengstuk van mijn bedrijf. Mijn klanten worden altijd vriendelijk te woord gestaan en ik word keurig op de hoogte gebracht via e-mail als ik niet in de gelegenheid ben om een oproep zelf te beantwoorden.
In een tijd waarin we als ondernemer steeds meer omhanden hebben, is de telefoon service van Case Support een absolute aanrader!